Με... σφραγίδα Μπουχαλάκη η 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ!

«Φαρδιά-πλατιά» έβαλε την ποδοσφαιρική υπογραφή του ο Ανδρέας Μουχαλάκης στην τρέχουσα αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, καθώς ο Έλληνας μέσος σημείωσε τα 2 από τα 4 γκολ της Νότιγχαμ Φόρεστ στην εκτός έδρας νίκη της επί της Μπρέντφορντ συμβάλλοντας συγχρόνως, τα μέγιστα στη διαμόρφωση του... αποτέλεσματος έως τώρα της ημέρας (3-4)!



Με... σφραγίδα Μπουχαλάκη η 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ!

Αυτά ήταν και τα πρώτα τέρματα του 24χρονου Κρητικού χαφ στο «Νησί», τα οποία έμελλε να οδηγήσουν τη Νότιγχαμ στη δεύτερη διαδοχική νίκη της για τη φετινή σεζόν, έπειτα από το εντός έδρας 1-0 με τη Μίλγουολ στην πρεμιέρα. Εκτός αποστολής έμεινε ο έτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Απόστολος Βέλλιος.

Πέραν της Φόρεστ, τις νίκες της 1ης αγωνιστικής «ζευγάρωσαν» και οι Κάρντιφ, Γουλβς και Ίπσουιτς, οι οποίες επιβλήθηκαν των Άστον Βίλα (εντός, με το εμφατικό 3-0 μάλιστα, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο), Ντέρμπι Κάουντι (εκτός, 2-0) και Μπάρνσλεϊ (εκτός, 2-1) αντίστοιχα.

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πέτυχαν οι Χαλ, η οποία επικράτησε στο «KCOM Stadium» με το ευρύ 4-1 της Μπέρτον Άλμπιον, όπως και η Μπέρμιγχαμ, με το σύνολο του Χάρι Ρέντναπ να κερδίζει εντός έδρας με σκορ 2-1 την Μπρίστολ Σίτι.

Ισόπαλος ήταν ο αγώνας του «Έλαντ Ρόουντ», καθώς Λιντς και Πρέστον έμειναν στο 0-0, ενώ χωρίς νικητή έληξαν άλλα τρία παιχνίδια, και συγκεκριμένα, το ματς των δύο νεοπροβιβασθέντων ανάμεσα σε Μίλγουολ και Μπόλτον, όπως και εκείνα των Ρέντινγκ-Φούλαμ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ-ΚΠΡ, όλα με σκορ 1-1.

Αναλυτικά, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ έχουν ως εξής:

Κάρντιφ-Άστον Βίλα 3-0

Ντέρμπι Κάουντι-Γουλβς 0-2

Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Φόρσετ 3-4

Μπάρνσλεϊ-Ίπσουιτς 1-2

Χαλ-Μπέρτον Άλμπιον 4-1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-ΚΠΡ 1-1

Λιντς-Πρέστον 0-0

Ρέντινγκ-Φούλαμ 1-1

Μίλγουολ-Μπόλτον 1-1

19:30 Μίντλεσμπρο-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Κυριακή (13/8)

15:30 Νόριτς-Σάντερλαντ