Ανανέωσε με Τσέλσι και ξαναφεύγει δανεικός ο Μπέικερ

Επέστρεψε από τη Φίτεσε, υπέγραψε το νέο του πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά εντέλει, ο Λιούις Μπέικερ παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Μίντλεσμπρο για τον επόμενο χρόνο.



Ανανέωσε με Τσέλσι και ξαναφεύγει δανεικός ο Μπέικερ

Ο διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας μέσος που ακολούθησε τη φετινή προετοιμασία των Λονδρέζων σε Κίνα και Σιγκαπούρη, θα συνεχίσει για άλλη μία σεζόν μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, η ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Αγγλίας δείχνει, αν μη τι άλλο, πως οι «μπλε» πιστεύουν στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στέφθηκε την περασμένη σεζόν Κυπελλούχος Ολλανδίας (ο πρώτος τίτλος του κλαμπ από το Άρνεμ στην 125ετή ιστορία του).

Ύστερα από την επισημοπίηση της συνεργασίας του με την «Μπόρο», τα πρώτα λόγια του Μπέικερ ήταν τα εξής:

«Προδιαγράφεται μία συναρπαστική σεζόν, η Τσάμπιονσιπ έχει πολλά παιχνίδια. Ήρθα εδώ για να συνεισφέρω από την πλευρά μου και ελπίζω να βοηθήσω το σύλλογο να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ. Μου παρουσιάστηκε η σπουδαία ευκαιρία να έρθω εδώ και σκέφτηκα ότι είναι η κατάλληλη επιλογή να δείξω το τι είμαι ικανός να καταφέρω. Γνωρίζω περί τίνος πρόκειται η κατηγορία αυτή και αναμένεται να τα δώσω όλα για να επιστρέψουμε εκεί που θα έπρεπε να βρισκόμαστε».