Χωρίς Στάνισλας η «πρεμιέρα» της Μπόρνμουθ

Η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Μπρομ, με τον Έντι Χάου να στέκεται στην απουσία του Τζούνιορ Στάνισλας, αλλά και τη... χαλαρότητα των «κερασιών» στο τελευταίο κομμάτι της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.



Χωρίς Στάνισλας η «πρεμιέρα» της Μπόρνμουθ

«Ο Τζούνιορ Στάνισλας είναι εκτός. Είναι μια μεγάλη απώλεια αυτή τη στιγμή, αλλά όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Δεν εκτιμούμε ότι θα μείνει εκτός για πολύ, ίσως έναν μήνα το πολύ».

Για τον αν η Μπόρνμουθ είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν:

«Είμαστε όμως σε καλή θέση. Είμαι χαρούμενος με την προετοιμασία που είχαμε. Οι παίκτες έχουν επιστρέψει σε φόρμα, πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δουλέψουν. Από αυτή την άποψη, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά με την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Δεν υπάρχουν άμεσα πλάνα να φέρουμε κάποιον. Αλλά ανεξάρτητα με το πόσο έχει μείνει στο μεταγραφικό ''παράθυρο'', ποτέ δεν είμαστε αρνητικοί, επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δράσεις, κάτι που εξαρτάται από τους τραυματισμούς και άλλα τέτοια, αλλά δεν έχουμε άμεσα πλάνα να φέρουμε κάποιον».

Κάνοντας τη σύγκριση με την ομάδα της περυσινής σεζόν, ο Χάου σχολίασε:

«Νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι σε όλες τις θέσεις αυτή τη στιγμή. Έχουμε μία ισορροπημένη ομάδα. Είμαστε σίγουρα μία μικρότερη, πιο σφιχτή ομάδα συγκριτικά με πέρυσι, αλλά η ποιότητα είναι μεγαλύτερη και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».