Αμετάκλητη η απόφαση για Φαν Ντάικ

Παρά την κατάθεση αιτήματος μεταγραφής στη διοίκηση της Σαουθάμπτον, ο Βίρτιζλ Φαν Ντάικ θα παραμείνει στους «Αγίους», όπως ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.



Αμετάκλητη η απόφαση για Φαν Ντάικ

Αν και ο Βίρτιζλ Φαν Ντάικ, ευελπιστούσε πως με το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε, θα πιέσει τις καταστάσεις για την παραχώρησή του στη Λίβερπουλ, η Σαουθάμπτον δείχνει... ακλόνητη.

Με δηλώσεις του, ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο τόνισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι μετά την κίνηση του Ολλανδού στόπερ, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την επιστροφή του παίκτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

«Η αντίδρασή μου είναι η ίδια. Είπα πριν τρεις εβδομάδες ότι περιμένουμε να επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί μας, επειδή χρειαζόμαστε τον παίκτη, τους χρειαζόμαστε όλους. Ελπίζω να αλλάξει άποψη επειδή είναι ένας σημαντικός παίκτης και τον χρειαζόμαστε συγκεντρωμένο στην ομάδα», ανέφερε πρωτίστως.

«Ο σύλλογος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή με τον παίκτη. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάθε κατάσταση. Ο Βίρτζιλ είναι κομμάτι του συλλόγου, έχει συμβόλαιο και τώρα περιμένουμε», προσέθεσε.