Ρώτησε για Έρικσεν η Μπάρτσα!

Με την περίπτωση του Φιλίπε Κουτίνιο να παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες, η Μπαρτσελόνα υποχρεώθηκε να ενεργοποιήσει καλού- κακού και τις εναλλακτικές λύσεις για να μπαλώσει το κενό του Νεϊμάρ,  με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι προέβη σε διερευνητική επαφή με την Τότεναμ για τον Κρίστιαν Έρικσεν!  



Ρώτησε για Έρικσεν η Μπάρτσα!

Επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες, η «Express» αναφέρει ότι ναι μεν οι Καταλανοί συνεχίζουν την προσπάθεια αγοράς του Κουτίνιο, όμως- προκειμένου να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις- αποφάσισαν να ξεκινήσουν επαφές με την Τότεναμ για τον Δανό μεσοεπιθετικό!

Τα «σπιρούνια», ωστόσο, δεν φάνηκαν και πολύ… πρόθυμα για κουβέντα, παραμένοντας πιστά στην απόφασή τους να μην παραχωρήσουν άλλον πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή τους. Με λίγα λόγια, η προσπάθεια προσέγγισης των «μπλαουγκράνα» δεν είχε θετικό αποτέλεσμα…

Να σημειωθεί ότι το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι νέο! Βαστά από τα τέλη της προηγούμενης περιόδου, όταν η Μπαρτσελόνα είχε… ενοχλήσει ξανά τους Λονδρέζους για να διαπιστώσει τις προθέσεις τους στο ενδεχόμενο πώλησης του Έρικσεν.