Επιστρέφει στην Αταλάντα ο Ντε Ρόον

Παίκτης της Αταλάντα θα είναι και πάλι ο μέχρι πρότινος μέσος της Μίντλεσμπρο, Μάρτεν ντε Ρόον, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ.



Επιστρέφει στην Αταλάντα ο Ντε Ρόον

Έπειτα, λοιπόν, από απουσία ενός έτους, ο Ολλανδός χαφ, τον οποίο η «Μπόρο» απέκτησε από τους Ιταλούς το περασμένο καλοκαίρι (2016) έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών, θα επιστρέψει στο Μπέργκαμο και το κλαμπ της Σέριε Α που φέτος έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως έγραψε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Μίντλεσμπρο δεσμεύεται λόγω μιας ιδιωτικής ρήτρας στο συμβόλαιο του παίκτη, να μην αποκαλύψει το ποσό που δαπάνησε η Αταλάντα για να τον κάνει ξανά δικό της.

Ο 26χρονος κατέγραψε στη μονοετή αυτή θητεία του στο «Ρίβερσαϊντ» και την Πρέμιερ Λιγκ 33 εμφανίσεις και 4 γκολ, δίχως να καταφέρει ωστόσο, να κρατήσει την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, ενώ σημείωσε επίσης, ακόμη 2 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Ντε Ρόον έπαιξε (για 65 λεπτά) και στην πρεμιέρα της φετινής Τσάμπιονσιπ και την εκτός έδρας ήττα (1-0) του συνόλου του Γκάρι Μονκ του από τη Γουλβς.