Ξεκινάει από την... pole position ο Αγουέρο (pic)

Κόντρα στις... φαντεζί μεταγραφές των Λουκάκου, Μοράτα και Ρούνεϊ, αλλά και την εσωτερική μεταγραφή του Στάριτζ, όπως τη θεωρούν στη Λίβερπουλ, ο Σέρχιο Αγουέρο ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο από θέση ισχύoς στο σκοράρισμα!  



Ξεκινάει από την... pole position ο Αγουέρο (pic)

Δύο 24ωρα και... κάτι παραπάνω έμεινε πλέον για να πει «Καλή Σεζόν» η Πρέμιερ Λιγκ, με το παιχνίδι της Άρσεναλ απέναντι στη Λέστερ να ανοίγει την αυλαία για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιήσει την έναρξή του για πρώτη φορά βράδυ Παρασκευής!

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ έχει ανοίξει λογαριασμό για τους «κανονιέρηδες» σκοράροντας τόσο στην περιοδεία της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι, όσο και στο Emirates Cup, στο νέο του «σπίτι».

Όμως, τόσο εκείνος, όσο και ο ομόλογός του στην Τσέλσι, Αλβάρο Μοράτα, αλλά και οι Λουκάκου, Ρούνεϊ και Στάριτζ, έχουν ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουν για να πιάσουν τον Αγουέρο.

Ακόμα και ο Χάρι Κέιν, το μεγάλο «όπλο» της Τότεναμ που έχει διαψεύσει περίτρανα όσους πριν από λίγα χρόνια είχαν φοβηθεί πως θα ήταν... one season wonder, δεν έχει καταφέρει να φτάσει τον Αργεντινό στράικερ της Σίτι.

Ο Αγουέρο, πέρασε δυσκολίες την περασμένη σεζόν και η σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα φημολογήθηκε πως χρειαζόταν διόρθωση και ξεκαθάρισμα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αν και για μικρό χρονικό διάστημα, εκτυλίχθηκε ιστορία με το μέλλον του στο «Etihad», όμως, τελικά θα συνεχίσει στους «πολίτες».

Βάσει των αριθμών του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, τις τελευταίες τρεις χρονιές, έχει καταφέρει να ξεκινήσει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην κορυφή της κατηγορίας για τη συχνότητα σκοραρίσματος.

Βρίσκει δίχτυα κάθε 108,1 λεπτά συμμετοχής, με τους Κέιν και Λακαζέτ (οι αριθμοί του Γάλλου εννοείται πως αφορούν τη θητεία του στη Λιόν), να βρίσκονται στο ένα γκολ ανά 115,3 και 115,4 λεπτά αντίστοιχα.

Δείτε τον πίνακα: