Ντάφι: «Έπος να κερδίσουμε τη Σίτι»

Τη σπουδαιότητα μιας ενδεχόμενης νίκης της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της για την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της Μπράιτον, Σέιν Ντάφι.



Ντάφι: «Έπος να κερδίσουμε τη Σίτι»

Μιλώντας στο τοπικό του συλλόγου του Μέσο «Brighton & Hove Independent», ο Ιρλανδός στόπερ, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας είναι σε θέση να ξοδέψουν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές, το να προσπαθήσουμε για τη νίκη και τελικά να τα καταφέρουμε, θα είναι ένα έπος για εμάς! Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αρκεί να έχουμε πίστη. Εκείνοι θα πρέπει να ξέρουν ήδη τους παίκτες, την ομάδα μας, καθώς και το ότι διαθέτουμε ένα δυνατό και συμπαγές σύνολο. Επιπλέον, ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου, ενώ εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει και μερικές προσθήκες στο ρόστερ.

Ο 25χρονος σέντερ μπακ δεν παρέλειψε να χρησιμοποίησει ως παραδείγματα προς μίμηση για τους «γλάρους» τις Μπόρνμουθ και Μπέρνλι, τα... ίχνη των οποίων, θεωρεί ότι πρέπει να ακολουθήσει και το δικό του κλαμπ, προκειμένου να εδραιωθεί στις σταθερές δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είπε:

«Θα πρέπει να κάνουμε μικρά βήματα κάθε φορά. Ξέρουμε ότι η παραμονή μας στην κατηγορία είναι ένα ζόρικο καθήκον, όμως όσοι μας είδαν στην προετοιμασία, ξέρουν ότι έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και αυτό πηγάζει από τον προπονητή μας (σ.σ. Κρις Χιούτον). Εκείνος είναι που θέτει τους σωστούς στόχους. Θα πρέπει βεβαίως, να κοιτάξουμε και ομάδες, όπως η Μπόρνμουθ και η Μπέρνλι που ανέβηκαν στην Πρέμιερ και παρέμειναν. Θεωρούνται πλέον από τις σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και αν μπορούμε και εμείς να φέρουμε εις πέρας έναν τέτοιο στόχο στην πρώτη μας χρονιά, θα μιλάμε για μία επιτυχημένη σεζόν».