Τελικό: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1)

Το england365.gr σας μεταφέρει live τις σημαντικότερες στιγμές του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, με το ματς τα Σκόπια να τελειώνει με σκορ 2-1 για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.



Τελικό: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1)

Η σελίδα χρειάζεται συχνή ανανέωση (F5)

23:41 Ασταμάτητη η Ρεάλ. Τέλος στο παιχνίδι, με τους "μερένχες" να κατακτούν για διαδοχική χρονιά το UEFA Super Cup, μετά και την κατάκτηση δύο UEFA Champions League. Κάνει κουμάντο στην Ευρώπη. Το england365.gr σας μετέφερε live την εξέλιξη της αναμέτρησης, ευχαριστούμε όσους ακολούθησαν. Καλό βράδυ.

23:40 Προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στην παλιά του ομάδα ο Ρονάλντο, απέτυχε.

23:34 Μεγάλη απόκρουση του Ντε Χέα, κρατάει ακόμη την Γιουνάιτεντ στο ματς. Επτά τα λεπτά του έξτρα χρόνου.

23:26 Έκλεισε τις αλλαγές ο Ζινεντίν Ζιντάν, που πέρασε τον καταχειροκροτούμενο από όλο το γήπεδο Κριστιάνο Ρονάλντο αντί του κουρασμένου Καρίμ Μπενζεμά.

23:24 Τεράστια ευκαιρία με τον Ράσφορντ, ο Νάβας με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ. Γλίτωσε την Γιουνάιτεντ μετά την κόντρα της Ρεάλ ο Νταρμιάν.

23:23 Σηκώθηκε ο Βέλγος με επίδεσμο στο κεφάλι και λογικά δεν αλλάζει ξανά τα πλάνα του προπονητή του.

23:21 Βρίσκεται στο έδαφος και ματώνει ο Φελαϊνί

23:15 Διακοπή για νερό όπως και στο πρώτο ημίχρονο.

23:05 Εξιλεώθηκε ο Λουκάκου! 2-1 και έχουμε ξανά παιχνίδι! Ο Μάτιτς βρήκε λίγο χώρο και δοκίμασε ένα από τα γνωστά μακρινά του σουτ, το οποίο ναι μεν απέκρουσε ο Νάβας αλλά στην ουσία το έστρωσε στον Λουκάκου -η άμυνα δεν πρόλαβε- που μείωσε το σκορ.

23:03 Ο Μπέιλ βρίσκεται σε ιδανική θέση για το 3-0 αλλά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι. Δεν μπορεί στην συνέχεια ο Μπενζεμά.

23:00 Αλλάζει τρόπο παιχνιδιού ο Μουρίνιο που περνάει τον Φελαϊνί αντί του Ερέρα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις ευκαιρίες εδώ

22:57 Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες για την Γιουνάιτεντ να μπει ξανά, αμέσως, στο ματς. Ο Πογκμπά δέχεται στοπ από τον Νάβας πάνω στην γραμμή και ο Λουκάκου στέλνει την μπάλα στα περιστέρια αμαρκάριστος και με την εστία στο έλεός του. Δεν τους πήγε η φάση τους δύο κολλητούς.

22:55 Το καθαρίζει η Ρεάλ. Πλασεδάκι του Ίσκο μέσα από την περιοχή στην αριστερή γωνία, εξαργυρώνει μια πολύ καλή βραδιά ο Ισπανός, και 2-0.

22:51 Πρώτο ανταγωνιστικό παιχνίδι του μικρού με την Ρεάλ. Λέτε να το (ξανά) κάνει; Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, τρομερή απόκρουση του Ντε Χέα σε μακρινό σουτ του Κρόος. Δεύτερη ευκαιρία αμέσως-αμέσως, με τον Σμόλινγκ να προλαβαίνει να βάλει την προβολή στον Μαρσέλο.

22:49 Όντως μπήκε ο Ράσφορντ. Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

22:44 Φαίνεται έτοιμος να περάσει στο παιχνίδι ο Ράσφορντ.

Οφσάιντ ή όχι;

22:33 Ημίχρονο στα Σκόπια με την Ρεάλ Μαδρίτης να προηγείται της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε γκολ του Κασεμίρο, που μάλλον ήταν σε θέση οφσάιντ.

22:25 Προσπαθεί η αγγλική ομάδα αλλά δεν τα καταφέρνει. Θα μπορούσε νωρίτερα να απειλήσει, αλλά ο Λουκάκου κινήθηκε προ του καλυπτόμενου Ερέρα στην μπάλα και καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

22:16 Έγινε μικρή διακοπή στο παιχνίδι για να δροσιστούν οι παίκτες.

 

 

22:09 Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κασεμίρο. Ξανά ξεχασμένος ο παίκτης της Ρεάλ, τώρα την τιμώρησε την ομάδα του Μουρίνιο. Οριακά εκτός θέσης ο σκόρερ.

22:01 Τεράστια ευκαιρία για την Ρεάλ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι από κεφαλιά του Κασεμίρο (16'), τα έκανε μαντάρα στην κόντρα ο Πογκμπά και η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε από εκεί που θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο να βάλει την αντίπαλό της σε αυτήν την θέση.

21:55 Πατάει καλά η Γιουνάιτεντ σε άξονα και επίθεση, και εάν ο Μχιταριάν είχε κρατήσει τον βηματισμό του μπορεί να είχε πάρει και το προβάδισμα. Έπεσε στα όρια της περιοχής ο Αρμένιος, δεν ζήτησε κάτι, η ζωή συνεχίζεται.

21:52 Δυνατός στα πρώτα του λεπτά ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν με κάποιες δειλές ευκαιρίες το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα.

21:45 Ξεκίνησε το παιχνίδι

21:44 Σε πολύ λίγο η σέντρα

21:30 Το παιχνίδι μεταδίτεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD.

21:27 Για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ δεν παίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ξεκινά ο Γκάρεθ Μπέιλ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ενδεκάδες πατώντας εδώ.

21:25 Καλησπέρα. Η Γιουνάιτεντ, ως κάτοχος του Europa League, έχει ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού μπροστά της και αργότερα μέσα στην βραδιά ενδεχομένως να πανηγυρίζει ακόμη ένα σημαντικό τρόπαιο στην ιστορία της. Αντίπαλός της η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης.