Μετά τον νέο τάπητα, μεγαλύτερο Kop στο Άνφιλντ!

Βελτιωτικά έργα που κόστισαν περισσότερα από 10 εκατ.λίρες ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ, αλλάζοντας ολόκληρο τον χλοοτάπητα για πρώτη φορά έπειτα από το 1999, ενώ, μεγάλωσε και η χωρητικότητα του Kop, φροντίζοντας και για τις θέσεις ατόμων ΑΜΕΑ.  



Μετά τον νέο τάπητα, μεγαλύτερο Kop στο Άνφιλντ!

Η διοίκηση των «κόκκινων», μετά την ανακατασκευή και τη δημιουργία νέας εξέδρας πάνω από το Main Stand, προχώρησε το φετινό καλοκαίρι σε νέες βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου του κλαμπ.

Ο χλοοτάπητας, ξηλώθηκε ολόκληρος και τοποθετήθηκε νέος, για πρώτη φορά έπειτα από το 1999, με τον Operations Director της Λίβερπουλ, Άντι Πάρκινσον, να τονίζει πως από την πρώτη στιγμή ο Κλοπ και οι ποδοσφαιριστές του θ' αντιληφθούν τη διαφορά μόλις αντικρίσουν το γρασίδι. Πόσω μάλλον οι παίκτες όταν το πατήσουν και ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους, στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν, την 19η Αυγούστου.

Σημαντικότατη δουλειά έγινε και στο Kop, εκεί όπου άνοιξε χώρος για τοποθέτηση επιπλέον 470 θέσεων στο πίσω μέρος του τμήματος όπου συγκεντρώνονται οι ένθερμοι οπαδοί της Λίβερπουλ, ενώ, λήφθηκε μέριμνα και για τις θέσεις των ατόμων ΑΜΕΑ, τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Όσον αφορά τη δουλειά στη μπουτίκ, μέχρι και τη 14η Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, στο φινάλε της οποίας το κατάστημα της ομάδας θα έχει διπλάσια έκταση από αυτό που υπήρχε μέχρι πρότινος, προς τέρψιν των οπαδών...