Μονάχα μια τους στην... σούπερ κορυφή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικεί απόψε (21:45, Cosmote Sport 1 HD) στα Σκόπια το Σούπερ Καπ Ευρώπης, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο κοντράρεται με τον Ζινεντίν Ζιντάν στη «μάχη» των πάγκων και οι δύο κατακτητές των ευρωπαϊκών τροπαίων αποσκοπούν στη... σούπερ κορυφή.  



Μονάχα μια τους στην... σούπερ κορυφή

Με τον Σέρχιο Ράμος να δηλώνει πως ο «special one», είναι απλά ένας προπονητής όπως οι υπόλοιποι και δεν έκανε τη διαφορά στη «βασίλισσα» όταν βρέθηκε στον πάγκο της, δεδομένα, ο νυν κόουτς της Γιουνάιτεντ θα θέλει να δώσει την απάντησή του μέσω του ιδανικού αποτελέσματος για την ομάδα του στο ματς της «Philip II Arena».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παραταχθούν δίχως τους Σο και Ρόχο που ακόμα δεν έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους, τιμωρημένοι είναι οι Τζόουνς και Μπαϊγί, ενώ ο Νεμάνια Μάτιτς είναι ανέτοιμος, αν και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ετοιμοπόλεμος για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρά τις ελάχιστες μέρες προπονήσεων (επέστρεψε μόλις το περασμένο Σάββατο), αλλά βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στην 11άδα των «μερένχες».

Με ένα διάλειμμα για νερό σε κάθε ημίχρονο το αποψινό ματς στα Σκόπια, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Αντιλήφθηκαν τη δυσκολία που προκαλεί η ζέστη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στις προπονήσεις τους, τη Δευτέρα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την ώρα της αναμέτρησης...