Συνέχεια στις νίκες για Νιουκάστλ, 2-0 την Ελλάς Βερόνα

Μετά τη Βόλφσμπουργκ, η Νιουκάστλ κατάφερε να επικρατήσει σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, την οποία και νίκησε με σκορ 2-0.



Συνέχεια στις νίκες για Νιουκάστλ, 2-0 την Ελλάς Βερόνα

Στο πρώτο του παιχνίδι για τη νέα σεζόν (2017-2018) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ κατάφερε να... καθαρίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση-νίκη απέναντι στους Ιταλούς, μαζί με τους οποίους διαθέτει ένα κοινό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία των εγχώριων πρωταθλημάτων τους.

Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αγιόθε Πέρεθ, ο οποίος με ένα ωραίο τελείωμα μετουσίωσε σε γκολ την πολύ καλή μεταβίβαση του Χαβιέρ Μανκίγιο κάνοντας 1-0.

Ίσα που κόπασαν οι πανηγυρισμοί, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο και τελευταίο γκολ του αγώνα στο 12ο λεπτό, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κριστιάν Ατσού που παρέλαβε την ασίστ από τον Τζόντζο Σέλβεϊ και εν συνεχεία κατόρθωσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, Νίκολας για το 2-0.

Η «Γιουνάιτεντ» δημιούργησε στη συνέχεια του αγώνα και άλλες ευκαιρίες, ούτως ώστε να σημείωσει τρίτο ή και περισσότερα τέρματα, με κύριους εκφραστές των προσπαθειών αυτών τους Σέλβεϊ και Ατσού, ωστόσο, το 2-0 ήταν το σκορ που παρέμεινε έως τη λήξη του φιλικού αγώνα.

Ενδεκάδες:

Νιουκάστλ: Έλιοτ (64’ Ντάρλοου), Μανκίγιο (64’ Γκάμεθ), Λεζέν (64’ Λασέλς), Κλαρκ (64’ Εμπεμπά), Ντάμετ (64’ Μερίνο), Ρίτσι, Σέλβεϊ (64’ Άαρονς), Χέιντεν, Ατσού (64’ Μέρφι) Πέρεθ (72’ Ντε Γιονγκ), Μίτροβιτς (64’ Ντιαμέ).

Ελλάς Βερόνα: Νίκολας (46’ Σιλβέστρι), Μπεαρτζότι (60’ Ρόμουλο), Κουμπούλα (60’ Φεράρι), Σουπραγέν, Φαρές, Μπέσα, Μπίχελ (70’ Φοσάτι), Σουκουλίνι (60’ Βαλότι), Τσέρτσι (70’ Λούπι), Πατσίνι (60’ Τζακάνι), Γκριν.