Πλησιάζει σε Έβερτον ο Σίγκουρντσον!

Το «πολύκροτο σίριαλ» της μεταγραφής του Γκίλφι Σίγκουρντσον από τη Σουόνσι στην Έβερτον φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στη λήξη του, σύμφωνα με τον προπονητή των «ζαχαρωτών», Ρόναλντ Κούμαν!



Πλησιάζει σε Έβερτον ο Σίγκουρντσον!

Ο Ολλανδός κόουτς της Έβερτον σχολίασε, μεταξύ άλλων, λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη πως η ομάδα του εξακολουθεί και αναζητάει ποδοσφαιριστές - συγκεκριμένα τρεις- προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο υλικό της, για τον δε Ισλανδό μεσοεπιθετικό ανέφερε πως ναι μεν δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμη, ωστόσο, τόνισε πως το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ δεν απέχει και πολύ από το να... ντύσει στα «μπλε» τον 27χρονο παίκτη των «κύκνων»! Ειδικότερα, είπε:

«Όλοι ξέρουν πως ψάχνουμε για τρεις ακόμη παίκτες. Έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, έναν αριστερό μπακ-χαφ και έναν παίκτη που μπορεί να παίξει και στα άκρα και στο κέντρο της επίθεσης. Αυτό θα ήταν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όσον αφορά τον Σίγκουρντσον, είμαστε κοντά στην απόκτησή του, όμως πρέπει να περιμένουμε. Η συμφωνία δεν έχει κλείσει μέχρι στιγμής».