Μένει Ντόρτμουντ ο Ομπαμεγιάνγκ

Κάτοικος Βεστφαλίας θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη «Welt».



Μένει Ντόρτμουντ ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Μπουντεσλίγκα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Ευρώπης αλλά και της Κίνας ενώ απασχόλησε έντονα και τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των Τσέλσι αλλά και Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε πως θα παραμείνει στο γερμανικό σύλλογο αφού κανείς ενδιαφερόμενος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει αποφασιστικές κινήσεις για την απόκτησή του.

«Η αλήθεια είναι ότι μίλησα με τη διοίκηση για το μέλλον μου όταν τελείωσε η σεζόν. Ήμουν ανοιχτός να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου, κάτι που είχα εκμυστηρευτεί στον Μίκαελ Τσορκ (σ.σ. γενικός διευθυντής) αλλά και τον κύριο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε (σ.σ. διευθύνων σύμβουλος). Καμία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν όμως δεν κατάφερνα να πραγματοποιήσουν την μεταγραφή και έτσι θα παραμείνω στην Μπορούσια, όπου αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου» ανέφερε ο Γκαμπονέζος επιθετικός.