Δανεικός στη Ρουμπίν Καζάν ο Σίγκουρντσον

Το δανεισμό του κεντρικού της αμυντικού, Ράγκναρ Σίγκουρντσον για τον επόμενο χρόνο στη Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε η Φούλαμ.



Δανεικός στη Ρουμπίν Καζάν ο Σίγκουρντσον

Ο 31χρονος Ισλανδός στόπερ δεν αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού (2016) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, η οποία είχε φτάσει έως τα προημιτελικά, και έτσι, ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του από την Κράσνονταρ, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Ρωσία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρουμπίν και ως δανεικός από τους «κότατζερς».

Ο Σίγκουρντσον ξεκίνησε πέρυσι ως βασικός σέντερ μπακ στους Λονδρέζους, ωστόσο, από το δεύτερο μισό της σεζόν, ο προπονητής του, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς του έδινε λιγότερο χρόνο συμμετοχής, προκρίνοντας κυρίως τους Τιμ Ριμ και Τομάς Κάλας για το κεντρικό δίδυμο στα μετόπισθεν.

Ο ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά την περασμένη σεζόν 18 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε Τσάμπιονσιπ (17-1-1) και Κύπελλο Αγγλίας (1), το δε συμβόλαιό του με τη Φούλαμ λήγει τον Ιούλιο του 2018 (αν και υπάρχει προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα έτος).