«Σφραγίζει» την πρόκριση η Έβερτον

Έτοιμη να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» είναι η Έβερτον, στην επαναληπτική αναμέτρηση κόντρα στην Ρουζομπέροκ στην Σλοβακία, με στόχο φυσικά την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 



«Σφραγίζει» την πρόκριση η Έβερτον

Πανέτοιμα για την ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι τα «ζαχαρωτά», που αναμετρώνται στο γήπεδο του Ρουζομπέροκ, με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν, θα έχει στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα από την Σάντερλαντ Τζόρνταν Πίκφορντ, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας. Επίσης ο Γουέιν Ρούνεϊ, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην βουβωνική στην χώρα, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Έβερτον, με τον Ολλανδό τεχνικό των «toffees» να το επιβεβαιώνει.

Εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό με τους Σλοβάκους, έχουν τεθεί οι τραυματίες Μορί, Κόλμαν, Μακ Κάρθι, Μπολασί και Ταρασάι

Η αναμέτρηση θα γίνει στις 21:45 ώρα Ελλάδος στην Σλοβακική πόλη και ο σύλλογος του Λίβερπουλ καλείται μετά το νικηφόρο εντός έδρας 1-0 με γκολ του Λέιτον Μπέινς, να φέρει εις πέρας την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρουζομπέροκ: Ματσίκ, Π. Μάσλο, Κουπέτς, Κρουζλιάκ, Ι. Μάσλο, Κοσέ, Τακάτς, Κοχάν, Γκαλ-Αντρεζλί, Ντάνιελ, Χάσκιτς 

Έβερτον:  Πίκφορντ, Μαρτίνα, Κιν, Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκέιγ, Σνάιντερλεν, Κλάασεν, Μιραλάς, Σάντρο, Ρούνεϊ