Μουρίνιο: «Τα αξίζει τα λεφτά ο Νεϊμάρ, σοβαρές οι επιπτώσεις στη μεταγραφική αγορά»

Αναμφίβολα, μία άποψη από πλευράς Ζοσέ Μουρίνιο πάνω στο πιο «καυτό» ζήτημα του καλοκαιριού, τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι ενός υπέρογκου ποσού, δεδομένα συγκεντρώνει το δικό της ενδιαφέρον.



Μουρίνιο: «Τα αξίζει τα λεφτά ο Νεϊμάρ, σοβαρές οι επιπτώσεις στη μεταγραφική αγορά»

Ενδιαφέρουσα μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του Ζοσέ Μουρίνιο πάνω στην επερχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 198 εκ. λιρών.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε πως τα χρήματα που δαπανούνται, για την ποιότητα του Βραζιλιάνου, δεν είναι πολλά, ωστόσο φρόντισε να επισημάνει πως σε περίπτωση που γίνει το «deal» αυτόματα θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μεταγραφική αγορά.

«Για 200 εκ. λίρες, δεν νομίζω ότι είναι ακριβός», ανέφερε αρχικά.

«Νομίζω ότι είναι ακριβός από την άποψη ότι τώρα θα έχεις περισσότερους παίκτες στα 100 εκ. λίρες, θα έχεις περισσότερους παίκτες στα 80 εκ. λίρες και περισσότερους παίκτες στα 60 εκ. λίρες. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, εμπορικά είναι πολύ δυνατός και σίγουρα η Παρί Σεν Ζερμέν το έχει σκεφτεί. Επομένως νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Νεϊμάρ. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι οι συνέπειες της μεταγραφής του Νεϊμάρ», προσέθεσε στη συνέχεια.