Βάγκνερ: «Δεν θέτουμε κανέναν στόχο»

Για τους στόχους που… δεν θέτει εν όψει της νέας σεζόν μίλησε ο Ντέιβιντ Βάγκνερ μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ιστοσελίδα «weltfussball».



Βάγκνερ: «Δεν θέτουμε κανέναν στόχο»

Ο προπονητής της Χάντερσφιλντ φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη αναφορικά με την παρουσία της ομάδας του στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ωστόσο πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι σε κανέναν αντίπαλο.

«Επιτυχημένη θα μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά αν στο τέλος της σεζόν έχουμε καταλάβει μια θέση που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν θέλουμε όμως να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους και να αδικήσουμε την προσπάθειά μας» ενώ συνέχισε κάνοντας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους προπονητές που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

«Η αλήθεια είναι πως και στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ βρέθηκε απέναντι σε μεγάλα ονόματα όπως ο Μπενίτεθ, ο Καρβάλιο ή ο Ντι Ματέο. Φυσικά και φέτος θα κοντραριστώ απέναντι στους κορυφαίους αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.