Δεν ήθελε άλλον «πάγκο» στην Τσέλσι ο Άκε

Την πεποίθηση πως για να καθιερωθεί στην Τσέλσι, θα έπρεπε να κάνει παραπάνω υπομονή, την οποία, όπως ο ίδιος είπε, δεν διαθέτει πλέον, εξέφρασε ο αμυντικός της Μπόρνμουθ, Νέιθαν Άκε.



Δεν ήθελε άλλον «πάγκο» στην Τσέλσι ο Άκε

Ο Ολλανδός μπακ απάντησε με αυτόν τον τρόπο εμμέσως στις δηλώσεις του μέχρι πρότινος προπονητή του στους «μπλε», Αντόνιο Κόντε, ο οποίος με αφορμή την απομάκρυνση του ιδίου, αλλά και των Ντόμινικ Σολάνκε, Ναθάνιελ Τσαλόμπα για Λίβερπουλ και Γουότφορντ αντιστοίχως, τόνισε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα ήταν σωστό να εμπιστευτούν την Τσέλσι για το μέλλον τους.

«Η καριέρα μας στο ποδόσφαιρο είναι μικρή. Εγώ είμαι 22 ετών και νιώθω ότι έχω αποκτήσει μία καλή εμπειρία παίζοντας παιχνίδια και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Κατανοώ τα όσα είπε ο πρώην προπονητής μου, όμως ξέρουμε όλοι ότι η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα και θα ήταν δύσκολο να πάρω αμέσως παιχνίδια στα πόδια μου εκεί», δήλωσε στο «Sky Sports» ο αριστεροπόδαρος αμυντικός των «κερασιών» και προσέθεσε:

«Πήρα την απόφαση να έρθω στην Μπόρνμουθ, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνίζομαι περισσότερο, κάτι που αποτελεί και το πιο σημαντικό πράγμα, για εμένα. Για αυτό εξάλλου, ήρθα εδώ. Δεν υπάρχουν, φυσικά, εγγυήσεις ότι θα παίζω συνεχώς, όμως αν προπονούμαι σκληρά και είμαι καλός στους αγώνες, τότε θα μου δοθεί η ευκαιρία».