Λακαζέτ: «Είμαι σε έναν... νέο κόσμο»

Τα ιδανικά στοιχεία για να προσαρμοστεί άμεσα στο νέο του περιβάλλον και να προσφέρει στην Άρσεναλ, έχει βρει στο Λονδίνο ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, κάνοντας λόγο για συνθήκες τις οποίες πρώτη φορά αντικρίζει στην καριέρα του.  



Λακαζέτ: «Είμαι σε έναν... νέο κόσμο»

Ο Γάλλος φορ που μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής πέτυχε το πρώτο του γκολ στο «Έμιρεϊτς» μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, τόνισε πως αισθάνεται σαν να έχει μπει σε έναν... νέο κόσμο και έχει βρει όλα όσα έψαχνε για να μη χάσει χρόνο και να φανερώσει γρήγορα τον καλό του εαυτό.

«Όλα έχουν αλλάξει. Αισθάνθηκα ότι έμπαινα σε έναν νέο κόσμο. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, το ποδόσφαιρο, όλα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχω συνηθίσει. Αυτό ακριβώς αναζητούσα για την επόμενη σελίδα της καριέρας μου. Είναι ό,τι ψάχνει κανείς για να προσαρμοστεί άμεσα σε νέα δεδομένα.

Το πρωτάθλημα είναι τέτοιο που δεν έχει μικρή και αδύναμη ομάδα. Το παιχνίδι είναι γρήγορο και θέλει πολλή δύναμη. Ανυπομονώ να δω πως θα κυλήσει η σεζόν» δήλωσε ο Λακαζέτ στην «Evening Standard».