Ανανέωσε με Χάντερσφιλντ ο Κόουλμαν

Τη βελτιώση των όρων στο συμβόλαιο του Τζόελ Κόουλμαν ανακοίνωσε η Χάντερσφιλντ προσθέτοντας επίσης, στη διετή του διάρκεια την προοπτική επέκτασης της μεταξύ των δύο μερών συνεργασίας για ένα επιπλέον χρόνο.



Ανανέωσε με Χάντερσφιλντ ο Κόουλμαν

Ο 21χρονος γκολκίπερ έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο με ευνοϊκότερους όρους σε σύγκριση με εκείνο που συνήψε το περασμένο καλοκαίρι (2016), όταν και αποκτήθηκε από την Όλνταμ.

Ο Άγγλος πορτιέρε αποτέλεσε πέρυσι τη δεύτερη επιλογή του προπονητή του, Ντέιβιντ Βάγκνερ, κάτω από τα δοκάρια των «τέριερς» (10 συμμετοχές συνολικά, 5 σε Τσάμπιονσιπ, 4 σε Κύπελλο Αγγλίας και 1 στον πρώτο ημιτελικό πλέι-οφ ανόδου) πίσω από τον βασικό, Ντάνι Γουόρντ, ωστόσο, η κίνηση αυτή δείχνει έμπρακτα πως ο σύλλογος τον υπολογίζει ως ένα ενεργό μέλος του, στο οποίο επενδύει για το μέλλον, γεγονός μάλιστα, που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Βάγκνερ που μετά την επισημοποίηση της είδησης, σχολίασε:

«Στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα, ο Τζόελ απέδειξε ότι είναι ένας ικανός, νεαρός τερματοφύλακας. Έπαιζε πολύ καλά κάθε φορά που τον χρειαζόταν η ομάδα και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και το υψηλής πίεσης ματς του ημιτελικού με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Είμαστε ευτυχείς που το μέλλον του είναι διασφαλισμένο για πολλά ακόμη χρόνια στο σύλλογο. Ο Τζόελ έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει και αυτό είναι που πρέπει να έχουμε ως στόχο κι εμείς σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα».