«Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων μας»

Απόλυτα δικαιολογημένες θεωρεί ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπο του Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος αποχώρησε από τα «σπιρούνια» για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.



«Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων μας»

Μετά την φιλική ήττα των «σπιρουνιών» επί αμερικανικού εδάφους με 3-0 από τους «πολίτες», στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο  Μαουρίσιο Ποκετίνο υπερασπίστηκε τους φιλάθλους της ομάδας του, για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Κάιλ Γουόκερ, που μετεγγράφει από την Τότεναμ στην Μάντσεστερ Σίτι για 54 εκ. λίρες, χαρακτηρίζοντάς τες ως φυσιολογικές.

Συγκεκριμενα στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Νάσβιλ των ΗΠΑ,  κάθε φορά που η μπάλα βρισκόταν υπό την κατοχή του 27χρονου πλάγιου μπακ των «μπλε» του Μάντσεστερ, οι φίλοι των Λονδρέζων τον αποδοκίμαζαν έντονα.

Αναφορικά για το εν λόγω περιστατικό ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε:   

«Καταλαβαίνω πλήρως. Οι φίλαθλοι μας μπορεί να είναι απογοητευμένοι από αυτοί την κατάσταση, αλλά τον αγαπούν πραγματικά. Πέρασε εννέα χρόνια στην ομάδα. Δεν είναι προσωπικό, ούτε μεγάλο ζήτημα. Ήθελαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους που έφυγε από την Τότεναμ.»