Άνοιξε λογαριασμό ο Αρναούτοβιτς

Τα πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ πέτυχε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 2-2 με τη Βέρντερ Βρέμης. «Τριάρα» της Σαουθάμπτον στη Σεντ Ετιέν, δεν μπόρεσαν Λέστερ, Νιούκαστλ και Γουέστ Μπρομ.



Άνοιξε λογαριασμό ο Αρναούτοβιτς

O Αρναούτοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 για τη Γουέστ Χαμ, όμως παρά την ανατροπή τα «σφυριά» έμειναν τελικά στο 2-2 και ηττήθηκαν στο... σύνολο στη διπλή φιλική αναμέτρηση (1-0 για τους Γερμανούς χθες). Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς ο Τζο Χαρτ.

Η Σαουθάμπτον είχε καλή εικόνα και νίκησε 3-0 τη Σεντ Ετιέν με γκολ των Γκαμπιαντίνι, Γουόρντ-Πρόουζ και Γιοσίντα.

Με τον Χοσέλου να καθαρίζει η Στόουκ επικράτησε 2-1 της Μπόλτον, ενώ η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα χρειάστηκε την επέμβαση του Γκόμεζ σε εκτέλεση πέναλτι για να μείνει στο 0-0 με την Άστον Βίλα.

Με νίκες συνέχισαν την προετοιμασία τους Μπόρνμουθ και Σουόνσι (χωρίς Γκίλφι), ενώ στο 1-1 έμεινε η Κρίσταλ Πάλας με τη Μετς και η Μπράιτον με τη Νόριτς.

Η Λέστερ προβλημάτισε κόντρα στη Γουλβς (1-0 ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ των πολλών μεταγραφών), ενώ ούτε η Νιούκαστλ τα κατάφερε απέναντι στη Μάιντς (2-1). Την ήττα (1-2) γνώρισε και η Γουέστ Μπρομ στην αναμέτρηση με τη Μπρίστολ Ρόβερς.

Η Μπέρνλι έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς που αποτελεί είδηση το ότι δεν πέτυχε πάλι γκολ ο Απόστολος Βέλλιος.

Σε φιλικό… εκτός Πρέμιερ Λιγκ, η Σέλτικ «σταμάτησε» στα πέντε (5-0) κόντρα στη Σάντερλαντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βέρντερ Βρέμης-Γουέστ Χαμ 2-2 (3-2 συνολικό σκορ, 1-0 οι Γερμανοί χθες)

Σεντ Ετιέν-Σαουθάμπτον 0-3

ΚΠΡ-Μπόρνμουθ 0-1

Μπέρμιγχαμ-Σουόνσι 0-2

Μετς-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρνλι 1-1

Άστον Βίλα-Γουότφορντ 0-0

Νόριτς-Μπράιτον 1-1

Γουλβς-Λέστερ 1-0

Μάιντς-Νιούκαστλ 2-1

Μπόλτον-Στόουκ 1-2

Μπρίστολ Ρόβερς-Γουέστ Μπρομ 2-1

Σάντερλαντ-Σέλτικ 0-5