Καθόρλα: «Ο γιος μου με ρωτάει αν θα ξαναπαίξω...»

Όσο κι αν πονάει μέσα του που ούτε ο ίδιος γνωρίζει πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στο γήπεδο, ο Σάντι Καθόρλα δέχεται καθημερινά μια ερώτηση από τον γιο του που του δίνει κίνητρο να τα καταφέρει για εκείνον και μόνο...  



Καθόρλα: «Ο γιος μου με ρωτάει αν θα ξαναπαίξω...»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ έχει μείνει στα πιτς από τον Οκτώβρη του 2016 με τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα, δεν πρόκειται να παίξει καθόλου μέσα στο 2017 κι όμως δεν το βάζει κάτω.

Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση, όσο κι αν έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε 8 επεμβάσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου δύναμη, τα δίνει όλα για να πατήσει ξανά το χορτάρι, δυνατός και υγιής.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να επιστρέψω. Κάθε φορά που φεύγω από την κλινική σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα παίξω πάλι ποδόσφαιρο. Οι γιατροί μου λένε ότι είναι σπάνια η περίπτωση αυτή που αντιμετωπίζουν και σίγουρα δεν θα ξαναδούν κάτι παρόμοιο για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον...

Δεν είχε μείνει καθόλου δύναμη στο πόδι μου... Κάθε μέρα ο γιος μου με ρωτάει αν θα παίξω ξανά γιατί θέλει να με δει στο γήπεδο και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρω...» ήταν τα λόγια του στην εκπομπή «El Transistor» του ραδιοφωνικού σταθμού «Onda Cero».