Εντυπωσιασμένος με Λιούνγκμπεργκ ο Λένον

Πολύ καλή πρώτη εντύπωση για τον Φρέντι Λιούνγκμεργκ από τις πρώτες του προπονήσεις με τη Σέλτικ, αποκόμισε ο προπονητής της ομάδας, Νιλ Λένον.



Εντυπωσιασμένος με Λιούνγκμπεργκ ο Λένον

Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ σκεφτόταν να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, μετά το πέρασμα από την Αμερική, κάτι που πραγματοποιήθηκε την τρέχουσα εβδομάδα με την πρόσκληση που δέχτηκε από την Σέλτικ.
 
Ο έμπειρος Σουηδός προπονήθηκε με την δεύτερη ομάδα της Σέλτικ την Δευτέρα, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Λένον και πλέον θα επιδιώξει να αφήσει παρόμοια εντύπωση δοκιμαζόμενος στην πρώτη ομάδα των «κελτών», την Τρίτη.

«Τον είδαμε μόλις χθες και δεν πρόλαβε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, καθώς υπήρχε αγώνας την προηγούμενη μέρα, αλλά από όσα είδαμε έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μας εντυπωσίασε», είπε αρχικά ο Λένον το πρωί της Τρίτης και πρόσθεσε: «Θα προπονηθεί και με την πρώτη ομάδα σήμερα, με τις αρχικές εντυπώσεις να είναι πολύ καλές. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Είναι δύσκολο να αποφασίσουμε με μόλις μία ημέρα προπόνησης, αλλά μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στο τύπο παίκτη που ψάχνουμε να φέρουμε στην ομάδa».