Στην ΜΚ Ντονς ο Τσιμπόλα

Παίκτης της ΜΚ Ντονς θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο ¶αρον Τσιμπόλα, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στο σύλλογο της Λιγκ 1 από την ¶στον Βίλα.



Στην ΜΚ Ντονς ο Τσιμπόλα

Τον υψηλόσωμο μέσο απέκτησε η Βίλα το περασμένο καλοκαίρι (2016) από τη Ρέντινγκ, ωστόσο, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί στους «χωριάτες», μιας και μετά από 8 εμφανίσεις με 1 γκολ στην Τσάμπιονσιπ στο πρώτο μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, δόθηκε υπό μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό αυτής στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία κατέγραψε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στο κλαμπ της τρίτης επαγγελματικής βαθμίδας των ¶γγλων, ο Κογκολέζος χαφ που θα φοράει το νούμερο 20 στη φανέλα, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου ταιριάζουν με τις δικές μου και νιώθω πως αυτό είναι το τέλειο μέρος για εμένα. Θέλω να επιστρέψω στο παιχνίδι και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι πως σε αυτό το σημείο της καριέρας μου το σημαντικότερο είναι να παίζω παιχνίδια. Εύχομαι να το καταφέρω αυτό εδώ και να βοηθήσω την ΜΚ Ντονς να σημειώσει επιτυχίες».