Οι καλύτερες «μεταγραφές» της Πρέμιερ Λιγκ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» στην Πρέμιερ Λιγκ είναι «καυτό». Ακόμα πιο «καυτές» ωστόσο είναι οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών που πήραν την απόφαση να αγωνιστούν σε ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.



Οι καλύτερες «μεταγραφές» της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Έλενα Όριτζ είναι η σύντροφος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Γουότφορντ, Κίκο Φεμένια. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για εκείνη, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ενεργή στο Instagram.

Η Λάις Μοράες είναι η γυναίκα του Έντερσον, ο οποίος αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Είναι παντρεμένοι τρία χρόνια και πρόσφατα έκαναν το πρώτο τους παιδί, την Γιάσμιν.

Μαζί με τον Ντάβι Κλάασεν, η Έβερτον έφερε στο «Γκούντισον Παρκ» και την κοπέλα του Ολλανδού άσου, Λάουρα Μπένσοπ. Η πανέμορφη Δανή έχει σπουδάσει εγκληματολογία στο Βανκούβερ και πριν μερικά χρόνια έχει αναδειχθεί «Μις Ολλανδία».

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην Άλις Καμπέλο, κάτι που θα κάνουμε και σήμερα. «Τούμπανο» η γυναίκα του Μοράτα, η οποία είναι τόσο διάσημη, όσο και ο άσος της Τσέλσι. Είναι μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, έχοντας τη δική της εταιρία ρούχων, «Avril».

Η Μάγια Νίλσον είναι το κορίτσι του Βίκτορ Λίντελεφ, του νέου κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εντυπωσιακή Σουδέζα ασχολείται με το Μάρκετινγκ, ενώ γράφει και στο σουηδικό μπλογκ «Femme».

Κάτι παραπάνω είναι για τους φίλους της Χάντερσφιλντ ο Λοράν Ντεπουάτρ, ο οποίος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, μιας και σύντροφός του είναι η Σόνια Σονκ, γνωστό μοντέλο.

Κάτοικος Μάντσεστερ θα είναι από τη νέα σεζόν ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ωστόσο δεν θα μένει μόνος του, αλλά με την Αλίσια Βεράντο. Η υψηλόσωμη κοπέλα έχει πτυχίο στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και δούλευε στον τομέα μάρκετινγκ της πρώην ομάδας του αγοριού της, Μονακό.