Τρεις της Πρέμιερ για Μπέιλ-Μπενζεμά

Δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τη στιγμή που Λίβερπουλ και Άρσεναλ κοιτούν την περίπτωση ενός άλλου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, του Καρίμ Μπενζεμά.



Τρεις της Πρέμιερ για Μπέιλ-Μπενζεμά

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» επικρατεί αισιοδοξία πως η κίνηση της Ρεάλ για την απόκτηση του Εμπαμπέ από τη Μονακό ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στο σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ειδικότερα, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας αναζητούν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, ώστε να φέρουν στη Μαδρίτη τον φέρελπι Γάλλο επιθετικό των Μονεγάσκων, κάτι που διευκολύνει τη Γιουνάιτεντ στην προσπάθειά της να φέρει τον Ουαλό εξτρέμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε συνδυασμό κιόλας, με τη στασιμότητα στο θέμα της μεταγραφής του Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ, το σενάριο αυτό ευσταθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο Μουρίνιο ενδιαφέρεται για έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου σε αυτήν τη θέση.

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση του Μπενζεμα, η αγγλική εφημερίδα κάνει λόγο, πως η Λίβερπουλ αλλά και η Άρσεναλ, κοιτάνε την περίπτωσή του παίκτη, ο οποίος σημείωσε πέρυσι με την φανέλα των «μερένχες» 19 τέρματα, ενώ φέρεται να μην υπολογίζεται για φέτος από τον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν.