Λίβι: «Θέλουμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο»!

Για τα συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα του τη στιγμή που συναντά ομολόγους του πριν από αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ αναφέρθηκε με… αρκετή δόση χιούμορ ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι.



Λίβι: «Θέλουμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο»!

Ο ισχυρός άνδρας των «πετεινών» παρευρέθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/7) στη Νέα Υόρκη, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή της ομάδας Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τον παλαίμαχο άσο Λέντλεϊ Κινγκ, αλλά και ανθρώπους της διοίκησης.

Το άλλοτε διοικητικό στέλεχος της ΑΕΚ και γενικός διευθυντής της ENIC βρήκε μάλιστα το χρόνο να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, με μια από αυτές να αφορά την «τελετουργία» που τηρείται πριν από κάθε αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις διοικήσεις των αντίπαλων ομάδων…

«Είναι μια αγγλική παράδοση η οποία επιτάσσει στις διοικήσεις των δύο συλλόγων να γευματίζουν μαζί πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι και πρόκειται για μια διαδικασία πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα. Κάθε σύλλογος το διοργανώνει διαφορετικά. Άλλες φορές γίνεται με 20 άτομα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκεσαι σε μια αίθουσα με 100 ανθρώπους. Είναι μια διαδικασία που τηρείται αποκλειστικά και μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Το θέμα είναι να είσαι τζέντλεμαν… Είμαστε πάντα πολύ ευγενικοί μεταξύ μας αλλά η αλήθεια είναι πως θέλουμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο» τόνισε χαριτολογώντας ο 55χρονος επιχειρηματίας.