Παίρνει Εμπαπέ με ποσό-ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Προς Μαδρίτη οδεύει ο μεταγραφικός στόχος… της μισής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και αγγλικών ομάδων, Κιλιάν Εμπαπέ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι Μονακό και Ρεάλ έδωσαν τα χέρια στο εξωφρενικό ποσό των 180εκατ. ευρώ!  



Παίρνει Εμπαπέ με ποσό-ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Marca» αναφέρει ότι το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού οδεύει προς το τέλος του, με τον Γάλλο επιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες για την μεταγραφή όνειρο (του ίδιου) στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αν λάβουμε υπ’όψη το εν λόγω ρεπορτάζ, τότε μιλάμε για μεταγραφή- ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, προσπερνώντας… χαλαρά τα 100εκατ. που έδωσε πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά!

Βάσει του εν λόγω δημοσιεύματος, το ποσό της μεταγραφής του Εμπαπέ θα φτάσει τα 180εκατ. ευρώ, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν είχαν πρόθεση να δαπανήσουν οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ που επίσης ενδιαφέρθηκαν!

Όσον αφορά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή, κυκλοφορεί η φήμη ότι αρνήθηκε τις 200.000 λίρες την εβδομάδα που του προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να ζήσει- με 120.000 λίρες την εβδομάδα- το όνειρο της «Βασίλισσας»!