Και με μικρότερες απολαβές στη Σίτι ο Σάντσες!

Διατεθειμένο να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι την καριέρα του, ακόμη και με λιγότερα χρήματα σε σύγκριση, όχι μόνο με αυτά που λαμβάνει στην Άρσεναλ, αλλά και με αυτά που προσφέρουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδικούν, παρουσιάζει ο «Independent» τον Αλέξις Σάντσες!



Και με μικρότερες απολαβές στη Σίτι ο Σάντσες!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Χιλιανός επιθετικός φαίνεται να επιθυμεί διακαώς την ένταξή του στο έμψυχο υλικό των «πολιτών» και ο βασικός λόγος που φέρεται να κάνει μία τέτοια γενναία παραχώρηση δεν είναι άλλος από τον προπονητή τους, Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο γράφεται πως θέλει να συνεργαστεί και πάλι, μετά από την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2011-2012.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται σε πλήρη κόντρα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών που θέλει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν εντός του προσεχούς διαστήματος.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει άλλον ένα χρόνο (καλοκαίρι 2018) στο συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», ωστόσο, η επιλογή του να μην υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία του προτάθηκε, αποτελεί μία σοβαρή ένδειξη πως θέλει να αποτελέσει παρελθόν από το «Έμιρεϊτς».