Σίντλερ...2020 στην Χάντερσφιλντ

Την τακτική της να επεκτείνει της συνεργασίας της με τους πρωταγωνιστές στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει η Χάντερσφιλντ, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κρίστοφερ Σίντλερ για τα επόμενα τρία χρόνια



Σίντλερ...2020 στην Χάντερσφιλντ

Μετά τους Λεβ, Κατσούνγκα, Χογκ, Σμιθ και Φαν Λα Πάρρα, ήταν η σειρά του Γερμανού κεντρικού αμυντικού να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «τέρριερς», αφού ήταν από τους πυλώνες της ανόδου της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει ισχύ μέχρι το 2020, ενώ δηλώσεις για την ανανέωση έκανε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως: «Ο Κρίστοφερ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας την περασμένη σεζόν. Εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα με το αγγλικό ποδόσφαιρο και βελτιώθηκε πάρα πολύ στον ένα χρόνο που είναι μαζί μας», και συμπλήρωσε: «Είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, ο οποίος ηγείται της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και είναι υπεύθυνος όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του και γενικότερα για την ομάδα».