Aνακοίνωσε Τσιτσαρίτο η Γουέστ Χαμ

Την απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντεζ-Τσιτσαρίτο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (24/7) η Γουέστ Χαμ.



Aνακοίνωσε Τσιτσαρίτο η Γουέστ Χαμ

Ο 29χρονος Μεξικανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών και έγινε ο πιο ακριβοπληρομένος ποδοσφαιριστής των «σφυριών» με αποδοχές που φτάνουν τις 140 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα.

Ο γερμανικός σύλλογος θα καρπωθεί το ποσό των 16 εκατομμυρίων λιρών από την πώληση του διεθνούς άσου, ο οποίος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του λονδρέζικου συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στη Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για έναν ιστορικό αλλά και φιλόδοξο σύλλογο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου»

«Προέρχομαι από τρεις καλές χρονιές σε Ισπανία και Γερμανία αλλά το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Νησί. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πιάσει τους στόχους της» ανέφερε μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα.