Συνέχεια στις νίκες για τις Αγγλίδες, 2-0 την Ισπανία! (vids)

Τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας «ζευγάρωσε» η Εθνική Αγγλίας Γυναικών, καθώς μετά το εμφατικό 6-0 επί της Σκωτίας την περασμένη Τετάρτη (19/7) στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, επικράτησε και σήμερα (23/7) με σκορ 2-0 επί των Ισπανίδων!



Συνέχεια στις νίκες για τις Αγγλίδες, 2-0 την Ισπανία! (vids)

Έτσι, στο σύνολο του Μαρκ Σάμπσον αρκεί και η ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα του τέταρτου γκρουπ, στο οποίο και συμμετέχει, με αντίπαλο την Πορτογαλία (Τίλμπουρχ, Πέμπτη 27/7, 21:45 ώρα Ελλάδος), ώστε να «σφραγίσει» την πρωτιά του και να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας από τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Το ρητό πως η... καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται επιβεβαίωσαν οι «τρεις λέαινες» στην αναμέτρηση της Μπρέντα, καθώς η Φραν Κέρμπι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, δίνοντας το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Αγγλίδων, ενώ στο 85’ η Τζόντι Τέιλορ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο ματς.

Ενδεκάδες

Αγγλία: Μπάρντσλεϊ, Μπρονζ, Χότον, Μπράιτ, Στόουκς, Μουρ, Σκοτ, Νομπς, Κέρμπι (69’ Κρίστιανσεν), Γουάιτ (79’ Ντάγκαν), Τέιλορ (89’ Πότερ).

Ισπανία: Πάνιος, Τορεχόν, Περέιρα, Παρέδες, Κορεδέρα, Λοσάδα (73’ Γκαρθία), Μεσεγκέρ, Πουτέγιας, Ουαχάμπι (89’ Λατόρε), Ερμόσο, Σαμπέδρο (89’ Τορεθίγια).

Το 1-0 με σκόρερ τη Φραν Κέρμπι