«Σφήνα» της Σίτι για Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Αντίπαλο φαίνεται πως αποκτά η Τσέλσι στο «κυνήγι» του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μπαίνει «σφήνα» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.



«Σφήνα» της Σίτι για Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Μετά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας για την περίπτωση του ακραίου μέσου των «κανονιέρηδων», προέκυψε και το αντίστοιχο από τους «πολίτες», όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Express».

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι «μπλε» του Μάντσεστερ, μετά τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες στην Παρί Σεν Ζερμέν, κοιτούν από κοινού με τους αντίστοιχους του Λονδίνου,  το ενδεχόμενο να στραφούν στον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Emirates», αρνούμενος μάλιστα και πρόταση ανανέωσης που του είχαν καταθέσει οι κυπελλούχοι Αγγλίας.

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι, για να μην χάσουν από τα «χέρια τους» μετά τον Λουκάκου, ακόμη μια μεταγραφή  από ανταγωνίστρια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται τις επόμενες 48 ώρες να καταθέσουν επίσημα πρόταση στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για τον Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.