Κάλβερτ-Λιούιν: «Από το Μουντιάλ στην... Πρέμιερ η αυτοπεποίθηση»!

Την ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, την οποία απέκτησε μετά τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Κορέας επιθυμεί να διατηρήσει και στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ ο επιθετικός της Έβερτον και πρωταθλητής κόσμου με την Κ20 της Αγγλίας, Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.



Κάλβερτ-Λιούιν: «Από το Μουντιάλ στην... Πρέμιερ η αυτοπεποίθηση»!

Ο 20χρονος «χρυσός» σκόρερ στο νικηφόρο τελικό απέναντι στη Βενεζουέλα επεσήμανε πως έχει θέσει ως στόχο να εξακολουθήσει να έχει και στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού» επιδόσεις ανάλογες με εκείνες στο Μουντιάλ, όπου και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου εκ μέρους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Άγγλων.

 «Ανυπομονώ να συνεχίσω από το σημείο που άφησα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να προσθέσω την αυτοπεποίθηση που απέκτησα από τις εμφανίσεις μου εκεί. Ο τελευταίος χρόνος έχει εξελιχθεί πολύ γρήγορα για εμένα. Πιστεύω ότι βελτιώθηκα πολύ, αν και στοχεύω σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συυλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ενώ για την περαιτέρω χημεία που απέκτησε κατά τον προηγούμενο μήνα στη διοργάνωση της Νοτίου Κορέας με τους συμπαίκτες του σε μικρά «τρία λιοντάρια» και «ζαχαρωτά», Αντεμόλα Λούκμαν, Κίεραν Ντάουελ, Τζόντζο Κένι και Κάλουμ Κόνολι, προσέθεσε:

«Μιλάω εκ μέρους όλων μας, όταν λέω ότι θέλουμε να μεταφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο στις εμφανίσεις μας με το σύλλογό μας. Αυτό νομίζω πως το έχουμε πετύχει, αν κρίνουμε από την έως τώρα πορεία μας στην προετοιμασία. Θεωρώ πως έχουμε δημιουργήσει μια καλή σχέση μεταξύ μας και είναι όμορφο που θα παίξουμε και πάλι μαζί και στην ομάδα μας».