Απολογήθηκε για τα σχόλια του Κένεντι η Τσέλσι

Σε δημόσια συγγνώμη για τα αρνητικά για την Κίνα σχόλια που ανάρτησε ο Κένεντι σε προσωπικούς του λογαριασμούς στα «social media» προχώρησε την Κυριακή (23/7) η Τσέλσι.



Απολογήθηκε για τα σχόλια του Κένεντι η Τσέλσι

Οι ιθύνοντες των «μπλε» θέλησαν να πάρουν και επίσημα θέση για την ατυχή ενέργεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος «ανέβασε» δύο βίντεο στο Instagram, προβαίνοντας σε προσβλητικά σχόλια για τη χώρα της ¶πω Ανατολής (σ.σ. F*** China ), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην ¶ρσεναλ, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (22/7) στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνο (σ.σ. νίκη της Τσέλσι με 3-0).

«Στις 22 Ιουλίου ο σύλλογος της Τσέλσι δέχτηκε κύματα ζεστασιάς και αγάπης από τους φίλους της ομάδας στην Κίνα. Παρά ταύτα, με έκπληξη και απογοήτευση παρατηρήσαμε πως μια μέρα πριν από το παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνο, ένας από τους νέους παίκτες της ομάδας μας, ο Κένεντι, ανάρτησε μηνύματα στα social media που προσέβαλαν τους υποστηρικτές μας στην Κίνα»

«Παρά το γεγονός ότι προέβη άμεσα σε κατάργηση των αναρτήσεων, η ζημιά είχε ήδη γίνει και η Τσέλσι θέλει για άλλη μια φορά να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για το ατυχές γεγονός. Η ενέργεια του Κένεντι ήταν ένα λάθος, από το οποίο έχει να μάθει πολλά» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.