Στηρίζει Βενγκέρ ο Κίον

Να εμπιστευτούν τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και να μην περιμένουν να ξοδέψει πολλά χρήματα για μεταγραφές παροτρύνει τους οπαδούς του λονδρέζικου συλλόγου ο Μάρτιν Κίον.



Στηρίζει Βενγκέρ ο Κίον

Ο θρύλος των «κανονιέρηδων», ο οποίος αγωνίστηκε σε περισσότερα από 300 ματς με τη Άρσεναλ, κερδίζοντας τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Αγγλίας, πιστεύει πως ο Βενγκέρ δεν θα αγχωθεί ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ενώ δεν βλέπει τον λόγο η Άρσεναλ να μην διεκδικήσει το πρωτάθλημα δίχως την προσθήκη μεγάλων ονομάτων.

«Ο Αρσέν μπορεί να δει οτιδήποτε βλέπουμε κι εμείς, μην ανησυχείτε για αυτό» είπε ο Κίον και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε. Έχει δώσει ευκαιρία στους υπάρχοντες παίκτες, επομένως θα πιστεύει σε αυτούς και θέλει να πάρει το 100% των δυνατοτήτων τους. Πιστεύω ότι τυχόν μεταγραφές θα κάνει το καλοκαίρι. Τον Ιανουάριο δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για το ποιόν των μεταγραφών που κάνεις, καθώς πολλές ομάδες προχωρούν σε κινήσεις πανικού. Αντίθετα ο Αρσέν είναι πολύ μετρημένος στην πολιτική μεταγραφών.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο» επανέλαβε ο πρώην Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός.