Νίκη και 3η θέση στην Ασία για Πάλας

Ανώτερη και νικήτρια έφυγε η Κρύσταλ Πάλας από τον μικρό τελικό του «Premier League Asian Trophy», αφού επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ.



Νίκη και 3η θέση στην Ασία για Πάλας

Οι «αετοί» κυνήγησαν από την αρχή ένα γρήγορο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν, όταν στο 11ο λεπτό ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ που είχε κερδίσει ο Ζαχά, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Φόρστερ. Στο 22' η Γουέστ Μπρομ είδε τον Τζόνι Έβανς να αποχωρεί τραυματίας με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για χτύπημα στον αστράγαλο.

Η Γουέστ Μπρομ, παρά την απώλεια του αρχηγού της, προσπάθησε να πιέσει και έχασε ευκαιρίες με τους Ροντόν και Μπράντ, όμως ήταν η Πάλας αυτή που πέτυχε και δεύτερο τέρμα.Στο 43' ο Σακό δοκίμασε ένα μακρινό σούτ, η μπάλα κόντραρε στους Εγκάζι και Ντόσον και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Φόρστερ.

Οι «Baggies» συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες, αυξάνοντας κι άλλο την πίεση τους κυρίως μετά το 65ο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι. Το τελικό 2-0 έδωσε τη νίκη στην Κρίσταλ Πάλας και μαζί την 3η θέση στο «Premier League Asian Trophy».

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Φόρστερ, Ντόσον, Έβανς (22' Γιάκομπ), Εγκάζι, Νιόμ, Λίβερμορ (68' Φιλντ), Τσάντλι (75' Ρόμπερτς), Φίλιπς (61' ΜακΛιν), Ρόντρίγκεζ (61' Λέκο), Μπράντ (62' Γουίλσον) Ροντόν (61' Ρόμπσον-Κανού).

Κρίσταλ Πάλας (Φρανκ Ντε Μπούρ): Χένεσεϊ (46' Σπερόνι), Μιλιβόγιεβιτς (60' Καμπάιγ), Ντιλέινι (60' Τόμκινς), Κέλι, Τάουνσεντ(75' Γουάν-Μπισάκα), Πάντσεον (75' Γουίλιαμς), Λόφτους-Τσικ (46 Γουόρντ), Σλούπ (46' Βαν Αάνχολτ), Ζαχά (69' Κίρκμπι), Μπεντέκε (75' Λαντάπο), Σακό (60' Φίλιπς).