Τα «ρέστα» της για Ντανίλο και Μεντί η Σίτι

Έτοιμη να βάλει και πάλι το χέρι βαθιά στην τσέπη είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς προτίθεται να καταβάλλει μέχρι και 84 εκ. λίρες για την απόκτηση των Ντανίλο της Ρεάλ Μαδρίτης και Μπένζαμιν Μεντί της Μονακό. 



Τα «ρέστα» της για Ντανίλο και Μεντί η Σίτι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Express» οι ιθύνοντες των «πολιτών» συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, με τους Ντανίλο και Μεντί να είναι οι επόμενοι μεταγραφικοί τους στόχοι.

Η υπόθεση του αμυντικού μέσου της πρωταθλήτριας Ισπανίας είναι σε προχωρημένο στάδιο και ενδέχεται η μετακίνησή του να ολοκληρωθεί εντός ολίγων εικοσιτετραώρων, με τους «πολίτες» να καταβάλλουν στη «βασίλισσα» το ποσό των 30 εκ. λιρών.

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών Γαλλίας, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη καθώς οι σχέσεις μεταξύ της Σίτι και της Μονακό δεν είναι οι καλύτερες, μετά τον αντικανονικό τρόπο προσέγγισης της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στον ανερχόμενο Γάλλο σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ.

Παρόλα αυτά, στον αγγλικό σύλλογο επικρατεί αισιοδοξία πως το θέμα του 23χρονου πλάγιου αμυντικού των Μονεγάσκων θα κλείσει θετικά, με τους πολίτες να είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μέχρι και 54 εκ. λίρες για την απόκτηση του, ποσό, που θα ξεπεράσει την πρόσφατη μεταγραφή του Κάιλ Γουόκερ από την Τότεναμ (45 εκ. λίρες)

Αν οι δυο αυτές προσθήκες επισημοποιηθούν, τότε οι «πολίτες» θα έχουν ξοδέψει συνολικά 220 εκατομμύρια λίρες, στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό ρεκόρ, στην ιστορία της Σίτι.