Ανακοίνωσε Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ!

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο μέχρι πρότινος αριστερός οπισθοφύλακας της Χαλ, Άντριου Ρόμπερτσον.



Ανακοίνωσε Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ!

Η χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο του Σκωτσέζου, όπως και το ποσό της μεταγραφής του από τις «τίγρεις» δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από το «KCOM Stadium» έπειτα από τρία χρόνια θητείας εκεί έχοντας καταγράψει συνολικά με την πρώην πλέον ομάδα του 115 συμμετοχές σε Πρέμιερ Λιγκ (57), Τσάμπιονσιπ (45), Κύπελλο (4) και Λιγκ Καπ (9) Αγγλίας συνοδευόμενες από 5 τέρματα και 10 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ, ο Ρόμπερτσον ανέφερε:

«Νιώθω λίγο... σουρεαλιστικά! Είναι προφανές πως είμαι ευτυχισμένος. Υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως είμαι ευγνώμων που η συμφωνία ολοκληρώθηκε και είμαι πλέον παίκτης της Λίβερπουλ. Η οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη για όσα έχω πετύχει έως τώρα και... πετούν πάνω από τη σύννεφα για τη μεταγραφή αυτή, όπως κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ξεχωριστός σύλλογος από τη Λίβερπουλ. Όταν ήμασταν παιδιά, ονειρευόμασταν να παίξουμε σε ένα τέτοιο κλαμπ. Το δικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα»!

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτή η μεταγραφή είναι για τον Άντριου ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην εκπληκτική διαδρομή που έχει κάνει στη σύντομη καριέρα του. Όταν του μιλάς, καταλαβαίνεις ξεκάθαρα το λόγο που έχει προοδεύσει. Έχει μία φλογερή αγάπη για το ποδόσφαιρο, του αρέσει πραγματικά το παιχνίδι! Ξέρω ότι το περιβάλλον της ομάδας θα τον ωφελήσει και θα τον ωθήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Νομίζω ότι μιλάμε για παίκτη που δεν βάζει όρια στις φιλοδοξίες του»!