Παίκτης της Ρέντινγκ ο Μανόνε

Την απόκτηση του Βίτο Μανόνε από τη Σάντερλαντ ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια η Ρέντινγκ, με το αντίτιμο της μεταγραφής του παίκτη να μην έχει ακόμη δημοσιευθεί.



Παίκτης της Ρέντινγκ ο Μανόνε

O 29χρονος άλλοτε τερματοφύλακας της Άρσεναλ αποτελεί παρελθόν από τις «μαυρόγατες», με τις οποίες κατέγραψε 80 συμμετοχές σε Πρέμιερ Λιγκ (67), Κύπελλο (6) και Λιγκ Καπ Αγγλίας (7).

Ο Ιταλός πορτιέρε δεν κατόρθωσε να χαρεί τη σεζόν που μας πέρασε με την πρώην ομάδα του άλλη μία παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού» τερματίζοντας με εκείνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έτσι, ακολούθησε μαζί της το... δρόμο προς την Τσάμπιονσιπ, για λογαριασμό ωστόσο, των «βασιλικών», στους οποίους υπέγραψε να παραμείνει έως το 2020.

Με τη μεταγραφή του αυτή, ο Μανόνε θα επεκτείνει ακόμα παραπάνω την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα, με τα οποία έχει συνδέσει ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα, μιας και από 17ετών αγωνίζεται εκεί, η δε Ρέντινγκ αποτελεί τον πέμπτο «σταθμό» της πορείας του στη χώρα, έπειτα από τις Άρσεναλ, Μπάρνσλεϊ (δανεικός από Άρσεναλ), Χαλ (δανεικός από Άρσεναλ) και Σάντερλαντ.