Τους αδερφούς Ίλιτς θέλει η Σίτι

Έτοιμη να αποκτήσει τους αδερφούς Ίλιτς, Λούκα και Ιβάν, από τον Ερυθρό Αστέρα είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος των δύο παικτών, όπως μεταδίδει το αμερικανικό αθλητικό δίκτυο ESPN.



Τους αδερφούς Ίλιτς θέλει η Σίτι

Οι δυο ποδοσφαιριστές του συλλόγου από την σερβική πρωτεύουσα ήταν εδώ και μήνες στο «μάτι» των σκάουτερ των «πολιτών», με τους ιθύνοντες τηn Σίτι να κινούν διαδικασίες για την άμεση απόκτησή τους.

Αν και ο σύλλογος από το Βελιγράδι ήταν απρόθυμος να τους πουλήσει, λέγεται ότι ενέδωσε στην επιθυμία της Σίτι παραχωρώντας τους στους «μπλε» του Μάντσεστερ για το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Λούκα Ίλιτς είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου, ενώ ο αδερφός του Ιβάν σε αυτήν του επιθετικού χαφ, και θεωρούνται από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Τα δυο αδέρφια από την Σερβία, θα επιστρέψουν στον άμεσα Ερυθρό Αστέρα με την μορφή δανεισμού, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ομάδα του Ισπανού κόουτς, Πεπ Γκουαρδιόλα, ώστε να εξελιχθούν περεταίρω.