Φαβορί για τίτλο η Τσέλσι, «σφήνα» έκπληξη στην τριάδα!

Η έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να αργεί, όμως οι φίλαθλοι της Αγγλίας έσπευσαν από τώρα να… χρίσουν τη νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες του Νησιού, η Τσέλσι- αν και ακόμα… δεν έχει επιθετικό- παραμένει φαβορί για τον τίτλο, με αμέσως επόμενη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ποια, όμως, έκανε «σφήνα» έκπληξη στην 3η θέση;  



Φαβορί για τίτλο η Τσέλσι, «σφήνα» έκπληξη στην τριάδα!

Η κατάταξη που θα δείτε παρακάτω αφορά τον τζίρο που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο ειδικό, μακροχρόνιο στοίχημα της κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-18. Η Ladbrokes, μια από τις μεγαλύτερες betting εταιρίες του Νησιού, έβγαλε στη δημοσιότητα την κατάταξη των ομάδων που βάσει συνολικού τζίρου των πελατών της, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσουν στην κορυφή.

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, παραμένει η πρωταθλήτρια Τσέλσι! Οι Άγγλοι οπαδοί δεν… αποπροσανατολίστηκαν από τις επιθετικές ελλείψεις των «μπλε» και συνεχίζουν να τους θεωρούν φαβορί για την διατήρηση των σκήπτρων!

Άνοδος, σε σχέση με την περσινή σεζόν, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας οι μεταγραφικές κινήσεις τύπου Λουκάκου και Λίντελεφ την ανέβασαν  στη 2η θέση των φαβορί!

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, είναι η 3η της κατάταξης! Το αγγλικό κοινό θεωρεί πως η Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν, με τις δαπανηρές μεταγραφές και την επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να επανέλθει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, αφήνοντας χαμηλότερα τις παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι (παρά τις εξαιρετικές της προσθήκες)!

Ας δούμε την κατάταξη των φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ: