Στη Λέστερ ο Γιακούποβιτς

Τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Χαλ, Έλντιν Γιακούποβιτς απέκτησε η Λέστερ για τα επόμενα τρία χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής του να μην έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.



Στη Λέστερ ο Γιακούποβιτς

Ο 32χρονος γκολκίπερ κέρδισε πέρυσι την προτίμηση του προπονητή του στις «τίγρεις» (πλέον της Γουότφορντ), Μάρκο Σίλβα και αποτέλεσε την πρώτη επιλογή κάτω από την εστία της πρώην ομάδας του καταγράφοντας με αυτήν 27 συμμετοχές σε Πρέμιερ (22), Λιγκ Καπ (3) και Κύπελλο Αγγλίας (2).

Ο πρώην αθλητής, μεταξύ άλλων, των Ολυμπιακού Βόλου και Άρη δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει με τη Χαλ την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού», εντούτοις, ο ίδιος «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές εμφανίσεις του κερδίζοντας τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές του 2016.

Μετά την υπογραφή το νέου του συμβολαίου, ο με καταγωγή από τη Βοσνία Ελβετός τερματοφύλακας μιλώντας στο κανάλι των «αλεπούδων» (LCFC TV), δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που η συμφωνία εντέλει υλοποιήθηκε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω ένα μέλος σε κάτι ιδιαίτερο που «χτίζεται» εδώ και ανυπομονώ για τον πρώτο μου αγώνα» και σχολιάζοντας για τον επικείμενο... ανταγωνισμό του με τον ομοθεσίτη του, Κάσπερ Σμάιχελ, προσέθεσε:

«Ήξερα από την αρχή ότι η δουλειά μου προδιαγράφεται δύσκολη, επειδή ο Κάσπερ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Πρέμιερ Λιγκ. Εγώ θα δώσω τη δική μου μάχη και βρίσκομαι εδώ για να ενετείνω τον ανταγωνισμό. Ένας υγιής ανταγωνισμός είναι πάντοτε καλός και μόνο θετικά πράγματα μπορούν να βγουν από αυτόν. Εγώ θα περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία».