«Μάχη» για να κρατήσει τον Γκρέι η Λέστερ

Με τα σενάρια να θέλουν τον Ρίγιαντ Μαχρέζ να παίρνει μεταγραφή στην Ρόμα, η Λέστερ σκοπεύει να «δέσει» με συμβόλαιο τον νεαρό Ντεμαράι Γκρέι, που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Αλγερινού εξτρέμ.



«Μάχη» για να κρατήσει τον Γκρέι η Λέστερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Mirror», με το θέμα της μεταγραφής του Μαχρέζ στην Ρόμα να βρίσκεται σε εξέλιξη οι «αλεπούδες» θέλουν να κρατήσουν στο «King Power Stadium» τον φέρελπι ¶γγλο εξτρέμ Ντεμαράι Γκρέι.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αγγλίας 2016 βλέπουν στο πρόσωπο του 21χρονου ακραίου μέσου το μέλλον της ομάδας και θέλουν να του προσφέρουν συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές απΆ ότι λαμβάνει αυτή την στιγμή.

Ο Γκρέι που απασχολεί τις Τότεναμ, Λίβερπουλ και Έβερτον, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους ανθρώπους της Λέστερ να είναι έτοιμοι να του κάνουν πρόταση με πιο βελτιωμένες απολαβές από τις 26 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει εβδομαδιαίως.

Την ίδια επιθυμία έχει και ο κόουτς της ομάδας Κρέγκ Σαίξπηρ, που επιθυμεί απεγνωσμένα την παραμονή του στις «αλεπούδες», δηλώνοντας«Είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες, που έχει αξιολογηθεί από το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του».