Φαβορί για βραβείο ο Ντεφό

Ανάμεσα στα φαβορί συγκαταλέγεται ο Ζερμέιν Ντεφό για την απονομή του βραβείου της κορυφαίας αθλητικής προσωπικότητας της χρονιάς, εξαιτίας της συμπαράστασης που έδειξε όλο αυτόν τον καιρό στον αδικοχαμένο Μπράντλεϊ Λόουρι, που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία μόλις έξι ετών. 



Φαβορί για βραβείο ο Ντεφό

Ο πρώην επιθετικός της Σάντερλαντ, που αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της Μπόρνμουθ, βρίσκεται ανάμεσα στους επικρατέστερους για την κατάκτησης αυτής της σπουδαίας διάκρισης, που διεξάγεται κάθε χρόνο από το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο BBC.

Η στάση του έμπειρου επιθετικού στη μεγάλη μάχη που έδωσε ο μικρός φίλαθλος των «μαυρογατών» φαίνεται πως έχει κερδίσει τις καρδιές του φίλαθλου κοινού της Μεγάλης Βρετανίας, που επικροτούν την συμπαράσταση του όλο αυτόν τον καιρό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κερασιών» βάσει των εκτιμήσεων των bookers είναι το αμέσως επόμενο φαβορί μετά τον πυγμάχο Άντονι Τζόσουα, που φαίνεται να κερδίζει περισσότερο την εκτίμηση των Βρετανών φιλάθλων, ύστερα από την κατάκτηση των ζωνών της WBA και της ΙΒΟ, έπειτα από τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε μέσα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στον θρύλο του μποξ Βλάντιμιρ Κλίτσκο τον περασμένο Απρίλη.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής