Η Πρέμιερ Λιγκ τίμησε τον Ρόμπινσον με το γκολ του κόντρα στη Γουότφορντ! (vid)

Με το μοναδικό τέρμα που σημείωσε στην επαγγελματική του καριέρα ο Πολ Ρόμπινσον επέλεξε η Πρέμιερ Λιγκ να... επισφραγίσει την αναγνώριση της προσφοράς στο αγγλικό ποδόσφαιρο του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Μπέρνλι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια.



Η Πρέμιερ Λιγκ τίμησε τον Ρόμπινσον με το γκολ του κόντρα στη Γουότφορντ! (vid)

Όπως φαίνεται και στη σχετική ανάρτηση, ο Άγγλος γκολκίπερ πιθανότατα δεν είχε... πρόθεση να σκοράρει, ενώ επίσης, όπως υπενθυμίζει συγχρόνως η διοργανώτρια αρχή της μεγάλης κατηγορίας του «Νησιού», κατέγραψε 345 συμμετοχές, όπου στις στις 43 εξ αυτών διατήρησε απαραβίαστη την εστία του και με τους τέσσερεις συλλόγους, με τους οποίους αγωνίστηκε στην Πρέμιερ (αλλά και στην καριέρα του συνολικά, κατά χρονολογική σειρά σε: Λιντς, Τότεναμ, Μπλάκμπερν, Μπέρνλι).

Παρ’ όλα αυτά, είναι εύλογο, όταν μιλάμε για τερματοφύλακα, ο οποίος δεν χτυπάει κιόλας τις στημένες μπαλιές και ο οποίος έχει σημειώσει, έστω και... ανορθόδοξα, ένα γκολ σε ολόκληρη την καριέρα του, το γεγονός αυτό να αποτελεί ένα από τα αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας!

Έτσι, η Πρέμιερ Λιγκ ευχόμενη στον Πολ Ρόμπινσον να έχει μία ευτυχισμένη πορεία και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, επανέφερε στις μνήμες των φιλάθλων του αγγλικού ποδοσφαίρου το τέρμα που σημείωσε πριν από μία δεκαετία (ειδικότερα, στις 17 Μαρτίου 2007) ως παίκτης της Τότεναμ απέναντι στη Γουότφορντ (3-1 τελικό σκορ, είχε κάνει το 2-0 υπέρ των «σπιρουνιών») κοινοποιώντας από τους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με το γκολ αυτό.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς το εν λόγω βίντεο: