Συνέχεια στις φιλικές νίκες για Χάντερσφιλντ, 3-1 την Μπέρι

Μετά την επικράτηση απέναντι στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ, η Χάντερσφιλντ κέρδισε στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση ενόψει της νέας σεζόν και την Μπέρι με σκορ 3-1.



Συνέχεια στις φιλικές νίκες για Χάντερσφιλντ, 3-1 την Μπέρι

Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα (16/7) στο «Γκιγκ Λέιν», έδρα του συλλόγου της Λιγκ 1, με τους γηπεδούχους να προβάλουν αξιόλογη αντίσταση, ενώ κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν και στο σκορ χάρη στο τέρμα του έμπειρου επιθετικού, Ζερμέιν Μπέκφορντ (μεταγραφή του τρέχοντος καλοκαιριού) στο 47’.

Η απάντηση, ωστόσο, των «τέριερς» ήταν άμεση, καθώς στο 54’ ο Στιβ Μουνιέ άνοιξε... λογαριασμό με τη φανέλα των νεοφώτιστων στην Πρέμιερ Λιγκ φέρνοντας το ματς στα ίσια, για να έρθει ο Τόμας Ινς 10 λεπτά αργότερα (64’) και να δώσει το προβάδισμα στο σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Ελίας Κατσούνγκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87’.

Ενδεκάδες

Μπέρι: Μέρφι, Τζόουνς, Λι, Τιούτ, Τόμπσον, Ντόσον, Μπέκφορντ, Ρέιλι, Σανγ, Ο’Σι, Κάμερον (Αλλαγές: Έντουαρντς, Όλντρεντ, Ο’ Κόνελ, Ίσμαελ, Ντάι, Λέδεραν, Μέιγιορ, Χάμφρεϊ, Λόου, Στάιλς).

Χάντερσφιλντ: Λεσλ (Σκόφιλντ 45’), Λέβε (Μαλόουν 60’), Σίντλερ (Κέιν 75’), Κρέινι (75’ Έντμοντς-Γκριν), Σκάνελ (45’ Τζόρνταν Γουίλιαμς), Ντάνι Γουίλιαμς (60’ Κατσούνγκα), Μπίλινγκ (60’ Γουάιτχεντ), Μπαν (60’ Ινς), Πάλμερ (30’ Πέιν, 75’ Χογκ), Φαν Λα Πάρα (60’ Κβάνερ), Μουνιέ (60’ Ντεπουάτρ).