Μπακαγιόκο: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας»

Μέλος της «καλύτερης ομάδας στην Αγγλία» έγινε σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις ο Τιέμουε Μπακαγιόκο, ο οποίος έδωσε υπόσχεση για σκληρή δουλειά και επιτυχίες, ενώ στάθηκε στο πόσο πολύ τον βοήθησε ο Κλόντ Μακελελέ στο να βελτιωθεί ως παίκτης.



Μπακαγιόκο: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε στο επίσημο σάιτ των «μπλε» και σημπλήρωσε πως: «Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και ελπίζω να κάνω σπουδαία πράγματα εδώ. Είμαι πολύ περήφανος».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην Τσέλσι σαν ομάδα τονίζοντας πως: «Η Τσέλσι είναι μια τεράστια ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι πρωταθλητές Αγγλίας. Ευχή μου ήταν να βρεθώ στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας αυτή τη στιγμή», ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες της Πρέμιερ Λιγκ : «Ξέρω ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, ένα από τα δυσκολότερα στον κόσμο. Είναι πολύ σκληρό και ξέρω πως πρέπει να είμαι μαχητικός για να προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον διάλογο που είχε με τον Αντόνιο Κόντε μόλις υπέγραψε στην ομάδα λέγοντας πως : «Μιλήσαμε αρκετά για τακτική, την προπόνηση και μου μίλησε αρκετά για το παιχνίδι μου, ενώ μου εξήγησε ότι πρέπει να είμαι σοβαρός και να δουλέψω σκληρά», ενώ έκανε λόγο και για το πόσο τον βοήθησε ο πρώην παίκτης των «μπλε», Κλόντ Μακελελέ, επισημαίνοντας πως: «Ο Μακελελέ με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν ήρθε στη Μονακό δεν ήμουν και πάρα πολύ καλός παίκτης, όμως είχα πολλές συζητήσεις μαζί του, μου έδωσε πολλές συμβουλές και μου επέτρεψε να παίξω πιο απλά το παιχνίδι μου».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος